Praktijk Angelic-Terre

Welkom op de site van Praktijk Angelic-Terre. Ik vind het fijn dat je een kijkje op mijn site neemt. Laat je verrassen en leiden door de informatie die de Engelen en Aartsengelen ook met jou willen delen.

Engelen Vertellen……..

In ons dagelijks leven  zoeken we de juiste balans. We vinden inspiratie in werk, studie, relaties, ontmoetingen. Persoonlijke ervaringen  zijn belangrijke bouwstenen in ons groeiproces.
We hebben allemaal persoonlijke begeleiders, herkenbaar in familie, en vrienden.
Via mijn praktijkwerk  wil ik je graag laten kennismaken met jouw spirituele/universele begeleiders en de wijze hoe ze jou kunnen ondersteunen en adviseren in jouw dagelijkse leven.

Hoe herken je ze in jouw leven?  Welke rol vervullen ze?

Jouw Engelen staan ook voor jou klaar om nader kennis met je te maken.
Ze waken niet alleen over jou. Ze willen je ook van dienst zijn als je hen om een advies of inzicht vraagt.
Ze ondersteunen jou graag om beter zicht en grip te krijgen op vastzittende patronen, openingen te creëren en boven alles de juiste balans in jezelf te vinden.
Op herkenbare wijze, reiken ze hun adviezen aan.

Ben je er klaar voor om jezelf te laten inspireren, wegwijzers voor jouw levenspad te ontvangen? Kijk dan gerust verder op mijn website naar de diverse diensten/mogelijkheden die mijn praktijk te bieden heeft.
Laat je leiden en inspireren in wat jou aanspreekt.

Graag reik ik jou, samen met de Engelen, een helpende hand voor inzichten en adviezen in het herstel van jouw innerlijke balans.

Jouw Engelen Vertellen…..
“Nodig ons uit in jouw leven, we helpen jou graag op jouw levenspad.”

 

 

Sierra Nevada 200breed

| Copyright © Angelic-Terre | All Rights Reserved |  disclaimer sitemap  | Webdesign BRO=MAN vormgeving  |